Надградете со LED и извлечете го максимумот од осветлувањето на вашиот магацин

Надградба 1

Со надградба на осветлувањето на вашиот магацин на LED - вашиот буџет веднаш ќе има корист од намалените трошоци за енергија.Клиентите со традиционално HID осветлување на високото поле доживуваат просечно 60% годишна заштеда во трошоците за енергија кога ќе се префрлат на LED.Тие заштеди често се доволно големи за да се повратат почетните трошоци за конверзија во првите неколку години.

Поради височините на таванот и квадратурата, повеќето магацини бараат осветлување со висока моќност.Тие обично произведуваат високи сметки за електрична енергија и бараат одржување кое одзема многу време.Со префрлување на долготрајни LED, ќе ги осветлите областите со дури и највисоки тавани, а истовремено ќе ја намалите потрошувачката на енергија.

И додека долгорочните заштеди се одлични, можеби сте загрижени за почетните трошоци за надградба на вашите стари тела.Осветлувањето на магацинот E-Lite е квалификувано за UL, DLC, ETL, CE, RoHS, што ги прави нашите тела подобни за попусти за енергетски поттик.Проверете кај вашиот давател на комунални услуги за достапните попусти што се нудат и како да аплицирате за вашите заштеди.

E-Lite нуди квалитетни LED светла за различни потреби и за задоволување на секој буџет:

Линеарен висок залив

Линеарното ЛЕД светло стана популарна опција за осветлување за општа намена поради неговиот флексибилен модуларен дизајн и брзата лесна инсталација.Ова е претпочитана замена на осветлувањето каде што можеби претходно биле користени неефикасни HID, T5 или T8 флуоресцентни светла.

Се движат од 50 вати до 200 вати со лумен излезна ефикасност од 6.750 лумени до 29.000 лумени.Сите модели се наведени ETL, DLC, CE, RoHS, гаранција од 5 години.

Надградба2

Линеарно високо заливче од серијата E-Lite LitePro

Споредба на симулации——Слика во боја

Надградба 3

НЛО круг високиот залив

Овој компактен дизајн е лесен за инсталирање, го задоволува секој буџет и миленик на Изведувачот.Се движат од 50 вати до 300 вати со лумен излез од 8.000 до 45.000 лумени.Одлично прикажување на боите во споредба со HID/HPS со еднообразно осветлување на широкиот свет од 120°.оценет IP66;Црн или бел слој отпорен на корозија, целосно запечатен за навлегување прашина и влага.Сертифициран квалитет: DLC Premium за прифатливи попусти, UL, ETL, CE, RoHS, гаранција од 5 години.

Надградба 4

E-Lite Aurora серијата UFO High Bay со повеќе моќни и мулти-CCT преклопни

 

EL-AUHB-MW(80/100/150)T-MCCT(30K/40K/50K)

Препорачаното растојание за инсталација е 1-2H висина на инсталација.

Надградба 5

Контролите и опциите за резервна копија на батеријата за итни случаи се исто така достапни за LED осветлувањето на вашиот магацин High Bay.И LED светлата со линеарно високо заливче и UFO Round High Bay се затемнуваат преку контролите и можат да реагираат на околината околу нив.Сензорите за движење можат да детектираат точно кога луѓето влегуваат во одредена зона и со функцијата „инстантно вклучување“, затемнетите светла може веднаш да се доведат до 100%.

Надградба6

No matter the size of your warehouse, our Lighting team is here to help with every step of your lighting upgrade; from lighting layouts or to answer questions you may have. Please feel free to contact us at +86 18280355046, and email us at sales16@elitesimicon.com.

Џоли

E-Lite Semiconductor Co., Ltd.

Мобилен/WhatApp: 00 8618280355046

E-M: sales16@elitesemicon.com

Линкедин: https://www.linkedin.com/in/jolie-z-963114106/


Време на објавување: Октомври-24-2022 година

Оставете ја вашата порака: